Kesätreenit Summer Boost – tyyliin

*kaupallinen yhteistyö*

Mä ajattelin tänä kesänä ottaa siinä mielessä rennosti juoksun oheisen treenaamisen kanssa, että en ota niiden suunnittelusta mitään stressiä. Mä teen sen mitä Eevsku on suunnitellut ja nautin tuloksista!

IMG_20180531_195420_133.jpg

Meidän perhe veneilee kesäisin usein monta viikkoa. Joskin tänä kesänä todennäköisesti vähän vähemmän kuin edeltävinä vuosina, mutta liikkeellä ollaan sitä vastoin sitten autolla varmasti jossain suunnassa. Maisemat siis vaihtuvat eikä mihinkään säännölliseen saliharrastukseen voi näin ollen sitoutua. Mä tykkään muutenkin olla ja treenata ulkona, joten en näe itseäni kovin helpolla salilla kesällä. Syksyllä sitten taas sinne!

Muutamana vuotena olen ottanut jonkinlaisen nettivalmennuksen kesäksi. Kun syksyn ja kevään viettää suunnitellen treenejä toisille, niin kesäisin on kiva heittää aivot narikkaan ja tehdä mitä joku muu sanoo. Keväällä lihaskuntoharjoittelu on muutenkin jäänyt hävettävän vähälle juoksun ohella, joten nyt on korkea aika jo tehdäkin jotain asialle.

Viime viikolla törmäsin Instassa energisen Eevskun Summer Boost – valmennukseen. Ajattelin, että siinä olisi mun tämän kesän juttu. Kehonpainoharjoittelua, kuminauhatreeniä, kahvakuulaa, liikkuvuutta, core-treeniä… Mietin, että tuohon lähden ehdottomasti mukaan! Ja muutaman käänteen kautta sainkin yhtäkkiä Eevskulta mahdollisuuden päästä Summer Boostiin mukaan ihan ilmaiseksi. Tulevat 8vko toimin siis yhtenä Summer Boost – ambassadorina. Ihan huikeaa!

12065833_10153937464789694_2743460737291422234_n221914_10209405196345757_4695563644587667081_n

Mulla on ollut ilo päästä tutustumaan Eevskuun ja hänen tapaansa kouluttaa/valmentaa erilaisissa kehonpainoharjoitteluun liittyvissä koulutuksissa. Lisäksi Eevsku oli mukana toisena kouluttajana muutama vuosi sitten Spartanin Bootcampillä Thaimaassa. Eevskun kanssa treenaaminen on aina ollut mukavaa ja hänen omaa tekemistään seuratessani somen ihmeellisessä maailmassa, en voi kuin ihailla hänen päämäärätietoista ja järkevää tekemistään. Uskallan siis väittää jo nyt, treenejä edes näkemättä, että kyseinen nettivalmennus on taatusti järkevästi suunniteltu ja viimeiseen asti hiottu.

IMG-20180531-WA0007.jpg

Jos sulla on sellainen olo, että kaipaat kesääsi kivoja, lyhytkestoisia ja missä vain tehtäviä treenejä, niin vielä ehtii mukaan. SUMMER BOOST alkaa 3.6. ja voit sen jälkeen tehdä treenit oman aikataulusi mukaan kesällä missä ja milloin tahansa! Treenit ovat toiminnallisia ja sykettä nostavia tehotreenejä, joiden tekemiseen ei mene kauaa ja voit keskittyä kesästä nauttimiseen kuitenkin pysyen hyvässä kunnossa! Ohjelman kesto on 8 viikkoa, mutta treeneillä voi tehdä lyhyemmän tai pidemmän aikaakin. Alla vielä valmennuksen sisältö ja tästä pääset kurkkaamaan lisätietoja valmennuksesta.

IMG_20180531_233222_301.jpg

SUMMER BOOST -KESÄVALMENNUKSEN SISÄLTÖ

  • 3 x HIIT -treenit kehonpainolla
  • 2 x minikumpparitreenit
  • 1 x kahvakuulatreeni
  • 2 x CORE -treenit
  • Aamuherättely/ liikkuvuustreeni
  • Treeniohjelmasuunnitelma aloittelijalle ja edistyneelle
  • Kesäreseptit (smoothieita, tuorepuuroa, salaattia..)
  • Pääsy suljettuun Eevsku Training -FB ryhmään

 

Itse tule kirjoittelemaan kesän aikana treeneistä tänne blogiin ja tietysti pistän kuvia Instaan. Lähde säkin ihmeessä mukaan! 🙂

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s